cry baby cry


vandaag is rood, på riktigt


och jag vill helst ha dig här nu

köttbullar


för 2.80 euro kan du på albert hijn köpa grejor så att du kan göra äkta
svenska köttbullar, med sås och potatismos..
kanske borde prova?

bussum by night

jag trodde aldrig att bussum kunde ha ett uteliv, men ack så fel jag hade. ibland kan man tydligen få lite för mycket av det goda, men vad gör väl det? fredagens utgång kändes iallafall som en typisk holländsk afton, med nästan bara holländska musik och BOTEN ANNA! att man aldrig kan sluta önska svenska låtar och speciellt boten anna! pinsamt? en deeeel.. men här gillar dom den fortfarande! idag är en lugn dag, och imorgon kommer pappa hit! jag har ju semester en hel vecka!




svenskar har tydligen alltid fingrarna med på bilder? haha



bye bye irene!



heeeel goed

underbar dag i staden igår. först med kersin och hennes syster, strippandes runt på de 9 straatjes som vi dock konstaterade hade blivit väldigt mycket dyrare. däremot var loppisen stängd som vi skulle till, så det fick bli albert-marknaden i stället! ett farväl av dom, och sedan möta upp irene. köpa massa massa frukt på marknaden, vin på albert, falafel på ett annat ställe, petat met mayo på ett annat, och låtsas behöva mc donaldsmuggar till juice på donken. ett riktigt ihopplock alltså! vondelpark is the place to be so to say! heeelt underbart! en gubbe kom fram till nästan varje filt och la fram lite fint att han ville ta kort på våra rumpor, inte hela rumpan kom det fram sen, utan bara en liten del... yeah sure! fin-fin dag var det igår iallafall och nu har jag redan jobbat min enda timme idag! vilken tur att solen skiner idag!

                              
                                                    


        

biertje

tillbaka efter en trevlig vistelse i jordaan. öl med neri som jag inte sett på ett år, och han var då sig lik! ser precis ut som israeliter gör. amsterdam är verkligen lovley ikväll, värme, sol, ingen vind och bara glada människor.

imorgon är jag ledig och har en hel dag med olika trevligheter! kerstin kommer, och sen kanske irenes sista dag i amsterdam innan hon åker hem! sen två dagar jobba och en vecka ledigt, det går ingen nöd på mig här inte!

nu sova tidigt ikväll.. dag!

sakna sakna sakna


utan dig här nere är allt inte lika roligt älskling.

idag är jag såhär glad!


back on track

okej, holland är ute och ryssland var bättre, inte mycket mer att säga om saken! dock tråkigt att fotbollsfesten uteblev.

tillbaka i amsterdam efter värsta veckan i mitt liv, men fint var det i fredags. nu känns allt iallafall bättre, och det är bra att jag bara har 30 minuter till oma hela sommaren! till kvällen ska vi på en "borreltje" med familjen, alltså dricka vin med lucas klass! niiiiiiice.

imorgon börjar då jobbet på riktigt igen! hämta, lämna, laga mat, fiollektion med mera med mera med mera!


TENTAN IALLAFALL GODKÄND! JIPPIIIE!

men imorgon:


heja heja sverige!

hup hup


holland holland holland!

idag är vi lite gladare...

efter ett nattbesök hos oma bli allt alltid bra. nu tillbaka i lovley amsterdam. ikväll spelar holland, och alla holländare har varit orangea heeeela dagen lång! vilken känsla, på lördag blir det verkligen drag! antingen i naarden eller amsterdam, det återstår att se!

imorgon kommer pappa och lisa, och det blir till att tillbringa resterande dagar med familjen. det är väl så det får vara nu antar jag!

kus kus kus opa!


idag är vi lite ledsna...


puss till mina nära och kära

amsterdam!

okej. nu är jag här! och vad kan jag säga? I love amsterdam! tänk stämningen här igår när holland vann med 4-1!! man kan inte tänka sig hur det kommer att bli när dom senare vinner hela em! synd bara att sverige förlorade idag. jag tror att det är så att om sverige kommer tvåa i sin grupp, kommer holland och sverige mötas i kvartsfinal, ojojoj.

familjen är iallafall bra. barnen verkar vresiga, men dom ska jag lägga handskarna på sen, så ska dom nog också lära sig ett och annat. mitt rum är väl sisådär en 30 kvadratmeter!?!?! stort, med en 1.40-säng. ja, jag ska då inte klaga just nu! det enda (och det viktigaste) som saknas just nu är min älskling, som är alldeles för långt bort från min famn.

imorgon blir det spatsering till stan, och säkert en petatje met! +bildbevis på hur jag har det!

kalmar

kärt återseende i lördags, finfint med vin hemma hos anna och sen vallen. vallen är dock precis som det var för ett år sedan, men minus folk man känner plus folk som är 17 och som man inte känner! kul? njae jag vet inte riktigt, kan vara ganska glad att jag befinner mig i holland hela sommaren!

på onsdag är det äntligen student för lisa! det blir nice, planeringen är i full gång här hemma och jag måste hjälpa till mer än vad jag har ork till! jag måste faktiskt få ha lite semester nu innan jag ska börja arbeta hårt!

så, på fredag 1310 avgår flyget mot stockholm! och sen vidare från stockholm till amsterdam! nervöst? njae, inte än, men jag lär vara det minuterna innan jag ska komma ut med min väska på schiphol!

nu sola sola sola!


klassfest

igår var det raj raj här hemma! delar av klassen dansade in sommarlovet. det var grymt, vi är bäst på allt!
att man kan tycka gungor är roliga när man nästan är tjugoett är helt underbart, i love to gunga!

image29
kanske ska göra en investering? en stor gunga på baksidan vore inte fel alltså...

håkis


håkan håkan håkan & sommar!

hej sommarlov!

goodbye school!
vilken känsla att gå ifrån skolan idag för sista gången! helt underbart! hoppas hoppas jag klarar det nu bara, annars är det bara att göra om och om igen! kul!

vid åtta är det party party här hemma! OM vi är laddade!

en dag kvar

& sen har jag sommarlov. det känns rätt bittert att det är sol ute och jag måste sitta inne, men jag måste klara det här nu!

back i malmö igen är jag iallafall & imorgon är det party party med klassen!

RSS 2.0