JANTJE!


ungefär såhär känner jag just nu! fy faaaaaaaaaaaan! en timmes sömn och en bakishuvudvärk som jag inte vet vart den har kommit ifrån! tre timmar kvar o sen mot schiphol.... doei doei doei!!!!!

THE VERY LAST NIGHT


sista kvällen, sista cykelturen, sista natten i min säng.. jag vill inte ha sista! jag vill ha första.. jag vill verkligen inte åka hem! amsterdam in my heart! varför bor jag inte här? henrik, flytta hit med mig nu! ååh.. många öl har det blivit ikväll och många tårar! jag vill inte vill inte vill inte.. men jag vill hem till dig min älskling, och det blir nog bra.. om 2,5 år ska vi flytta till amsterdam, annars går jag under! nu sova, och hoppas att jag inte behöver betala något extra för min väska, ojojoj vad många kilo det ligger i den! 10.30 imorgon, då lämnar jag landet! men jag kommer tillbaka, väääldigt snart!

kus kus kus kus
i hou van jullie allemaal!
en tot gauw!


DET SNURRAR I MIN SKALLE..



på riktigt alltså, varför kan man undra? livet är då ändå för underbart just nu iallafall.. fyra nätter och tre dagar tills jag är hemma igen.. ångest? oja..

LAST WEEKEND!


sista helgen.. dunder-helg! helt klart! såhär roligt har det inte varit på länge.. denize här på fredag kväll med mycket god mat och sallad som inte hade ätits i familjen westwijk på mycket länge.. massa vin och trammen till stan! vad som hände på den resan, det är vi helt ovetande om.. dansa på stången, önska pinsamma låtar (bla boten anna, yes) få 40-årig äckelgubbe efter oss som även lyckades med att pussa mig på munnen URK! vi fick nog och drog till zebra.. hittade en kille som var rik och bjöd oss på allt! GREAT! dansa dansa dansa.. sen cykeln hem för att få någon sömn..



lördag dag, bakis som få.. men cykel in till stan för att köpa patat met mayo! heeelt underbart! sen bar det på kvällen av till badhoevedorp! oana som redan förra året bodde i huset var fortfarande kvar.. tre år i samma familj? njae jag vet inte riktigt... riktig aupair-förfest blev det iallafall! och många gratulationer till sanne som fyllde nitton! buss in till amsterdam, och igen till stången! herregud, för två veckor sedan lovade vi oss själva att aldrig mer gå dit! efter två låtar utan att jag har behövt önska kommer boten anna på svenska också.. dj:n fullkomligt skrattade ut oss, men lika glada för det var vi! sjukt mycket dans blev det i lördags, och alldeles för mycket vin.. tråkigheter hände och jag har inga mobiler mer... många många fina kommentarer och ja, vad mer ska jag säga? en kväll som hade allt och lite till! en vänlig själv följde mig genom halva parken, och det hade visst redan råkat bli ljust. stämplade in 0715 och la mig välförtjänt med blodiga fötter och ett pumpande huvud i sängen!

fyra dagar kvar.. jag vill inte hem nu! varför blir det alltid såhär i slutet? de närmsta dagarna blir det mycket att göra, för att hinna njuta av min älskade stad!

(fler bilder kommer, det är riktigt segt just nu)

NO TELEFON LÄNGRE


efter helgens bravader äger jag inte längre någon mobil... ganske bittert! så nu vet ni det!



SKÖN





GILLEND NAAR HUIS



i förrgår tittade jag på när gordon var i lappland med tre holländare. yes tänkte jag, ett reportage om lapplänningar i sverige! men nejdå, till finland åkte dom och roade sig i stället.. varför finns lappland i två länder?



fredag idag, allt är klart i huset och jag har nästan helg.. bara hämta upp barnen, leka lite och sen kommer denize.. tre hämtningar och en lämning kvar, sen är jobbet klart! det börjar närma sig nu! och då gör jag som gordon och åker skrikande hem!


I'M GONNA MISS YOU, AMSTERDAM!


idag när jag cyklade genom vondelpark mot staden högg det till i mig. om ungefär en vecka är jag ju faktiskt i malmö igen, men amsterdam då? jag kommer sakna, och jag kommer sakna. cykelturer, människor, uteliv, oma allt allt allt.. jag kommer sakna något fruktansvärt! vilken sommar det har varit, och vad fort den har gått.. det känns ungefär som att det var fredagen den trettonde juni igår, när jag stod på flygplatsen och tog farväl.. två och en halv månad har bara flugit förbi och jag har hunnit med att göra så mycket! malmö blir bra, det blir det ju! hem till oss och vår lägenhet igen, och börja skolan, plugga plugga och coldplay, och allt kommer bli sådär jättebra i höst som det har varit i sommar, det är jag alldeles säker på..

henrik är redan i malmö nu, och jag vill också vara där nu! för när det inte är lång tid kvar har man hemlängtan, på riktigt, och det har jag nog nu.. men amsterdam i mitt hjärta alltså, det går inte att beskriva, men det är lite här jag hör hemma men ändå inte... holland-sverige 50/50 känns det som..

två guld till idag, är vi inte alldeles för bra?
och imorgon är det ju ändå fredag, fredag fredag fredag! PARTYYYYY!








GOURMETMÅLTID



ris med majs
skink- och ostpaj
tomat och gurka
vin
ketchup

väldigt fin måltid har jag lyckats få till idag! ingen hemma, och då
tager man vad man haver dvs. ingenting.

VOLVO





jag älskar när den här reklamen går på tv! svenska bilar och hello saferide!
me like a looooot!

SOL I SINNE


okej, nu blev dagen lite bättre... men sakna syster, det gör jag...


BAD DAY


idag är ingen bra dag.. jag hade planer för den, men de gick helt åt skogen.. målare kommer, carel ska vara hemma, jag får inte gå ensam med barnen på bio (vilket betyder att pappan kommer bli hjälten som tar dem på bio ännu en gång) jag är trött på det här nu, att leka mamma & pappa också för del delen.. för någon uppfostring för dom då inte ifrån den mannen.. pengar har han, laga mat kan han, han kan så mycket, men inte vara farsa åt två småglin.. bitter är det just nu..

medaljer i OS vinner vi iallafall, och Sverige? Vad håller ni på med? imorgon blir det minst ytterligare en medalj till, i vattenpolo! guld hoppas vi!

imorgon är jag ledig, hoppas jag.. den dagen ska jag ha alldeles för mig själv, gå runt i stan, sitta på café & dricka latte, titta på turister, köpa skor och bara vara jag...

helgen blir ett hejdundrandes kalas, sista helgen och det måste firas! och som det ska firas sen!




TATOO


jag har världens snyggaste tatoo! det är inte alla som får ha en fotbollsspelare på handleden!




suddigt igen, jajjemen!





helgen blev inte riktigt som planerat, öl med dev och neri på fredagen, men blev därefter sjuk, så istället för rejäl utgång åkte jag till oma och somnade klockan tio. igår kalas hos min faster eftersom oma fyllde 83 glada år.. sjuk idag med, men bara behövt jobba tre timmar.. sex jobbdagar kvar nu, nedräkningen finns nog i mitt huvud 24/7 just nu. har redan börjat plugga på det vi ska börja med, är riktigt taggad inför det hela! och att komma hem till sverige! köttfärssås på cronquistsgata lgh 142 den 30e augusti - ja tack...

nu sova och längta till en solig morgondag..
& hoppas att en viss lillasyster lyckas med vad som ska lyckas

"MAN FAST MED PENIS I PARKBÄNK"


en av hollands huvudnyheter på text-tv handlar just om en man i hongkong som försökt ha sex!?!? med en parkbänk. tydligen gick det inte som han ville, och han fastnade....

"Mannen satt under kvällen i en övergiven park i hongkong. Han stoppade sin penis i ett hål i bänken som var av stål, men enligt honom kunde han inte få ut den igen. Han ringde i panik till polisen. Räddningsmanskapet försökte befria honom, men efter fyra timmar gav de upp. Mannen fick åka till sjukhuset tillsammans med bänken där man kunde få loss honom. Enligt läkarna hade den 42-åriga mannen en väldig tur att han fortfarande har en penis kvar"

om man försöker ha sex med en bänk, har det nog gått lite för långt tror jag....



SILVER


sådärja, så fixar sverige ett silver till, men holland leder fortfarande med sina fyra medaljer (är det väl).... nu fotboll och förhoppningsvis går vi till kvartsfinal! annars är det ganska synd om mig just nu, bakis som få och en ångest som ligger och gnager i mitt huvud... HUR kunde vi bli så fulla igår?




stella min vän,
köp två - betala för en!


HENRIK



BIG NO! Såhär ska det inte se ut under älskling.....





miss you...

MYGGJÄVLAR!


varje natt får jag gå på myggjakt minst tre gånger. dödar fem myggor, och efter två timmar är det dags igen. surr surr surr! jag blir galen! aldrig blir det någon sömn...


käftar du så käftar jag...
(vädligt suddig bild,yes)


HET WEEKEND


bröllop i all ära, men att vakna upp efter tre timmars sömn och bakis som ett svin är det inte lika roligt att ha tio barn springandes runt sig. en timmes tågresa, 25 minuters spårvagn och en och en halv timmes bilfärd är inte heller något att rekommendera! dock var hotellet av världsklass och sängarna var så inbjudande... men det fick vänta.. god mat, jobbiga barn, fint bröllop och trötthet var väl ungefär hur min fredag såg ut, men det betydde också mycket välförtjänta pengar.. dock blev det väldigt lite sömn efter ett telefonsamtal klockan halv fyra på natten..har kalmar blivit en stad där man också ska behöva vara rädd nu?

pappa är i holland nu, så familjetid har det blivit igen, idag fin lunch på de biltse hoek.. har också börjat min löpning igen, vilket resulterade i blåsor på fötterna, jo man tackar! tidig sömn idag, kan väl behövas efter den här helgen! bara tjugo dagar kvar till hemresa nu, good and bad, men mest bra just nu..

puss

VILKEN KVÄLL


hoppsan, ett par öl för mycket råkade det visst bli ikväll.. men vad gör väl det? ska bara upp vid nio imorgon för att gå på bröllop.. har fått en australiensare kär i mig, och låtit en holländare fått bli besviken... så kan det gå! nu skulle jag helst av allt iallafall vilja vara i malmö och sova gott i vår härliga säng brevid en underbar någon.... GODNATT!


BLIXT OCH DUNDER




såhär ser det ut i vår trädgård idag..regn regn regn & blixtar som avlöser varandra,
precis hemkommen ifrån oma efter två dagars avkoppling, imorgon kommer
familjen hem igen och då blir det liv i luckan! men då är jag någon annanstans
i landet och tar han om skrikiga barn på ett bröllop! ja, vad gör man inte för
sina vänner?


NAARDEN-BUSSUM


tisdag idag - äntligen! efter en underbar natts sömn blir det oma-besök ungefär hela veckan from nu! goodbye amsterdam helloooo bussum alltså!

GAYPRIDE!








sköna män på väg emot prinsengracht




först trodde vi att kvinnan i båten var död och att hennes man tog med
sig henne på en sista färd, men senare visade det sig att de gjorde
någon slags kärleksgest emot varandra..

HELT UNDERBART


helgen med stort H.. henrik här med massa massa kärlek och bara lyckliga stunder, vad vi längtar hem till oss i malmö nu och vad mycket vi vill göra i vår lägenhet! tjugosex långa dagars väntan kvar........

turister har vi varit iallafall! gått och gått och gått runt i amsterdam, jag tror att jag lyckades visa det mesta av min vackra stad. gay pride i lördags, båtar på kanalen med olika sorters utstyrslar som fick oss ett riktigt gott skratt! kanalbåt igår men inget anne frank eftersom kön var gigantisk! iallafall, en helg som jag aldrig ville skulle ta slut, men det gjorde den och nu är allt tomt här, men jag är så lycklig...


       
henrik fick prova saté

    
      puss puss


            
   40 bästa holländska kärlekssånger....                   



  kanalbåt it is..



obligatoriskt foto vid de dam..


puss puss puss puss puss


goed....





RSS 2.0