kalmaaaaaar

imorgon kommer jaaaaag!

sol sol sol


oh yes, här kommer den!

tisdag

idag blir en bra dag, trots förkylning och massa plugg. love

euro

det bästa med lördagen var nog ändå tv-spelet! jag fick äntligen äntligen spela mario igen! vilken lycka! att ryssland går och tar hem hela eurovision är väl bara att skratta åt! stackars stackars perrelli som det inte gick alls bra för, men vad kunde vi förvänta oss egentligen? en alien i kort-kort, går tydligen inte hem hos övriga europa!

idag är det mys på schemat, regn regn regn! oj, vad skönt det kan vara ibland!

image28
sådär såg det ut efter en viss eldning på mickes bord!

min vän och jag

image26

idag är det du och jag kompis.

I MADE IT!

JAG ÄR JÄTTEBÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!

sex

poäng ifrån att klara tentan! det är ganska bittert, men imorgon gäller det! uppkörning så det smäller om det, och vi kommer att klara det, för jag är bäst på att sprita mina händer och ta blodtryck, jajjemen!

denna helg är min sista helg i malmö innan jag åker! party party, eller? det känns som att jag måste plugga, men en liten liten fest kan jag väl få hinna med? iallafall är det bartömning på kåren på onsdag, och då måste det firas med klassfest!

hänt idag: jag har fått mitt nya visa-kort som är världens snyggaste med min älskling på! jag har också huvudvärk, mindre roligt så att säga....



bästa bästa.

vi är bäst,

jag & pamela, på injektioner och venprovtagning iallafall, som det känns nu! på fredag kommer det vara så nervöst så att jag nästan dör! hoppas hoppas hoppas vi klarar det allihopa, så att vi kan lägga en sak till handlingarna iallafall.

nu är det champions league och öl och efter en snygg halkning av Van der sar står det nu      1-1! heja manchester!

melissa.

http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc

ååh det går inte att fixa youtube-klipp till denna! men hon, låten och allt är underbart!

grattis mormor!

idag fyller mormor 75 år, och jag hade så gärna velat vara hemma i kalmar och äta tårta med dom! men snart så! otroligt hur en människa kan bli så glad för ett par blommor!

föreläsningen idag var så tråkig att vi gick efter en timme! (den pågick egentligen i sju timmar, men det var den absolut inte värd) så nu ska jag plugga i stället!

men först: MAAAT!

tentaplugg!

redovisningen gick över förväntan och vår grupp var helt klart bäst! cred till mig för den fina powerpointen, yes! nästa vecka blir det firande med gruppen när allt är över! bara tentan kvar nu också, och ktc, sen har jag officiellt sommarlov!

24 dagar kvar nu tills jag åker! spännande och ont i magen! 2,5 månader utan henrik igen, vad håller jag på med egentligen? men den här gången är det allra allra sista gången (okej, det är inte första gången jag säger det, men nu menar jag det verkligen) som jag tänker åka ifrån sverige och min kärlek!

nu blir det springa!

image25
fina fina amsterdam!

tisdag

redan inatt har en nervositet spridit sig i kroppen och jag har fått ungefär tre timmars sömn. hur kan min kropp inte vilja sova liksom? på fredag är det iallafall över, och jag kan koncentrera mig på tentan istället!

idag har vi vår redovisning, min första redovisning på säkert två år, shit vad jag hatar att ha redovisning egentligen!

ikväll ska vi ta tag i vår löpning igen. det blir nog en ganska bra dag ändå!

mr falafel himself

image24


det regnar!

yeees, äntligen regn! och bästa dagen regnet kommer! jag måste sitta inne och läsa massa kurslitteratur idag = helt underbart rätt väder för detta ändamål. redan klar med vår lilla redovisning, det är iallafall ett steg i rätt riktning, nu måste jag ta och skärpa mig! det går inte att slöa sig igenom högskolan har jag märkt, det är då inga gymnasietider här inte.

image21
grått & trist utanför vår altan - yes!

GRATTIS IGEN!

till charlotta som fyller 21 idag! som för tillfället har lämnat sverige igen för att bosätta sig i the rich country och vårt grannland - norge!

 image19
puss puss puss puss!

GRATTIS!

idag fyller lisa 19 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! snart ses vi igen älskade syster!

image18

last night.

lyckad kväll igår! dock fick sverige nöja sig med en fjärdeplats och en dålig sista-match! på hemvägen blev det palmen om säkert trettio olika kort på personalen, fredric och jakob. jag fick också vara med på ett hörn när någon drar upp sig mobilkamera och börjar fota, me don't like! jag har iallafall kommit fram till att jag ska ha en katt, och det är snarast! en söt liten en som vill gosa!

idag har det fikats i stan med lilian och städats för fulla muggar här hemma, dvs. nu är jag en del trött. imorgon måste jag börja plugga igen! & nu är maten klar, bearnaisesås, pommes och korv! perfect bakismat!

lördag.

så var det äntligen helt och lördag. sitter och väntar på att henrik ska komma hem ifrån sin träning, så att vi kan gå till stan och shooooppa! jag ska äntligen få lite användning av mina norge-pengar! vad jag har varit duktig och sparat, helt otroligt! idag är det faktiskt första gången på säkert två veckor som det är mulet (dock med lite inslag av sol)

jaha, och så åkte vi ur VM igår också. okej, sverige var faktiskt ingen hit igår och canada vann på alla våra misstag, men jag tyckte ändå att de borde vunnit eftersom jag höll mig vaken så länge! men så blev det inte!

ikväll ska jag äntligen gå ut! har inte varit ute sen den 24e april! det är låååång tid! antingen har jag somnat, eller har någon varit för full! debaser eller kb ikväll, vi får se! ska iallafall till flisan och nicke först, sen får vi se vart klackarna bär mig!


image16
vm-guldet som inte blev till sand

helt underbart.


hata hata telia!

nu hade jag kunnat sitta på plattan och ätit tacopaj, men vad händer? telias nät lägger ner och jag kan inte få tag i flisan! den här dagen gör mig bara mer och mer irriterad för varje tusendel som går.

jag har iallafall hunnit med att få lite sol med flisan, linda och helen (tror jag hon heter) nu är jag röd som en kräfta på ryggen igen, men det gör ingenting, det är ju iallafall någon annan färg än vit! imorgon ska jag köpa nya jeans för första gången på tre år, det kan jag vara värd! henrik får vara min sugardaddy eftersom mitt visakort är helta avmagnetiserat nu, kul liv! men jag har beställt ett nytt, med världens snyggaste bild på!

nu ska det fan drickas vin så det står härliga till! denna dagen ska helt förglömmas!

jag vill se nuuuu!


hoppas hoppas hoppas dom kommer till sverige i höst!

vener

image15
det här är armen jag smärtar med mina venprovtagningar, poor little thing.

kiss kiss

puss puss puss puss på mig själv och på alla andra för idag är jag ledig och solen skiner!

image14

long time ago.


det får mig iallafall på bra humör!

H&M is the shit!

precis när jag behöver den så dimper den ned i brevlådan: 50 KRONOR PÅ H&M! idag ska det handlas flipflops, oh yes!

image12


nu vill jag ha sommar.

sommar sommar sommar och ingen skola & inga krav! när kommer det bli verklighet? när slipper man alla kraven egentligen? det kommer ständigt bara nya, iallafall i mitt liv. nu känns det riktigt bittert iallafall. men grupparbetet klart och ledig i fyra dagar! fest på lördag (vilket jag kan behöva rejält mycket just nu) efter denna helg är det bara en helg kvar i malmö, tiden går nästan för fort just nu, jag hinner liksom inte landa riktigt, det är alltid något på gång, även om det inte är det!

kissarna har iallafall fått ett tryggt hem på en liten bondgård, det känns skönt! något ont för med sig något gott!

ikväll blir det en låång löprunda, vi ska försöka att variera oss lite! det ska bli skönt!

oh my god oh my god oh my god

nu har jag beställt biljetter till holland! redan om en månad kommer jag få ta hand om små snorisar! martina och jag räknade att vi bara hade 17 dagar kvar tills skolan slutar! redan en termin avklarad! hur bra känns inte det?

Kalmar - Stockholm Arlanda ,Terminal 4
Avresa: 13:10
Ankomst: 14:05

Stockholm Arlanda ,Terminal 5 - Amsterdam
Avresa: 15:10
Ankomst: 17:10

en månad kvar!!!!!!

internet igen.

nu har vi äntligen fått internet tillbaka! efter två långa dagar kan vi ha kontakt med omvärlden igen, iallafall för ett tag! hata hata mkb net just nu! & hata mina nya skor som redan har gett mig skoskav!

ping-pong!

jag vann precis mot henrik i pingis! jag är bäst och han är sämst! snaaart har katterna ett hem! hoppas hoppas! natten får tillbringas hos jossan i en liten söt låda, med en alldeles egen kattlåda och filt! sooo lovley!

igår var någon såhär jättesnygg!

image11
& kalmar ff vann med fem - ett!!!!!!!!

vill du ha en kattunge?

igår hittade vi tre kattungar. heeeelt sanslöst vad dom är söta! vill vill vill du ha?

image8


image9

1-5?

invigning av vårt nyinköpta kubb igår.. fredric & jag mot henrik och fredrik! vilka matcher! vi hade inte en chans, meeeen sen händer det! sista matchen går vi och vinner vilket resulterade i att vi numera är regerande mästare på södra sommarstaden! VI ÄR HELT KLART BÄST ALLTSÅ!
dag är det rena grekland igen, och det blir filt + brassestol!

image7
+ jag är lika med bääääst!!!!!!

tomat någon?

ajajajajaj vad jag är rööööööd på mina lår! snyggt också att jag har solat med bikini, finfint vitt sträck på mitten av ryggen! well done emelie!

fredag.

idag är det fredag och jag går två timmar i skolan, med start halv tre. känns som en riktigt bra planering av Malmö Högskola! imorgon blir det grillning och så kommer CHARLOTTA! hur länge sen vad det jag såg henne? 24e december! hur kan vi låta det gå så lång tid egentligen?

det blir ytterligare några grader varmare i helgen, och man kan börja undra vart vårt klimat är på väg egentligen? kommer sveriges klimat bli som australiens? jag hoppas inte! men jag kan iallafall njuta i några dagar till, för det är ju faktiskt ganska underbart med sol och varmt väder!

image3
meldreeeeeé

fyrtiofem grader?

shit shit shit shit, det är så varmt ute! femton minuter i solen vad alldeles för mycket för mig! tur var väl det, annars hade jag legat kvar och blivit röd som en jordgubbe! snart ska vi till skolan och öva på injektioner! känns ju sådär kul!

mina tagetes.

image1

nu börjar det hända något här, snart ska dom sättas ut i verkligheten!

first time.

okej, nu blev det såhär att jag bytt till blogg.se, för att se om det kanske skulle vara lite bättre än blogspot? numera är det alltså lekkereding.blogg.se och inte lekkereding.blogspot.com. men om blogg.se är bättre återstår däremot att se!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0